Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїУ музеї історії енергетики ПАТ "Сумиобленерго" поповнення

До Дня енергетика експозиція музею історії енергетики ПАТ "Сумиобленерго" доповнилась автовишкою, без якої була б неможливою розбудова електричних мереж Сумщини.

IMG 1454 групповая

Відкриття відбулося за участю і за ініціативи керівництва ПАТ "Сумиобленерго".Голова Правління Товариства Ігор Дирбавка привітав ветеранів підприємства з Днем енергетика і зазначив: "Вашими руками, вашим розумом розбудовувались електричні мережі Сумщини, і саме такий автомобіль був помічником енергетиків. Ми вирішили, що для нашого музею потрібен ще один експонат, який нагадуватиме, як відбувалася електрифікація нашої області". Голова Правління також привітав усіх із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим.

Перед присутніми виступив і голова спілки ветеранів ПАТ "Сумиобленерго" Олександр Шевель: "Електрифікація області була б неможливою без використання засобів механізації. Але я пам’ятаю ще ті часи, коли не було ніякої механізації – ні автовишок, ні бурових машин. Все будувалося вручну. Телескопічні автовишки з’явилися наприкінці 60-х – початку 70-х років ХХ сторіччя. І, коли ми отримали першу таку машину, то ледь її не цілували, адже за допомогою цього автомобіля виконувалися основні роботи на лініях".

Від імені молодих працівників ПАТ "Сумиобленерго" привітав ветеранів зі святом Ярослав Маландій:

"Дорогі ветерани! Від усього колективу ПАТ "Сумиобленерго" дякую вам за віддану працю! Ви заклали основу розвитку енергетики Сумщини, а ми прийняли від вас цю почесну естафету. І тепер наше завдання – примножити напрацювання всіх попередніх поколінь енергетиків. Які б не були часи, які б реформи не переживала Україна, наша місія залишається незмінною нести світло, комфорт і тепло в оселі жителів Сумщини. Якісний і надійний розподіл електроенергії – це те, що є орієнтиром і метою нашої праці. Дякуємо вам за приклад, за натхнення і наставництво! Бажаємо здоров’я на довгі роки, миру, злагоди та родинного затишку".

Ветеранів енергетики привітали святковою концертною програмою. Ця урочистість – багаторічна традиція ПАТ "Сумиобленерго", яка дарує радість зустрічі ветеранам-енергетикам. А для працівників Товариства – чудова нагода подякувати їм за працю.