Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїПередавати покази і сплачувати рахунки – важливо!

У період карантину, як і в будь-який інший час, надзвичайно важливим є стабільний розподіл електроенергії – до лікарень, різних підприємств, установ і, звісно, наших осель. Без електроенергії життя тисяч людей і сотень організацій буде надзвичайно складним. Тому енергетики не можуть піти на так звані "канікули". ПАТ "Сумиобленерго" продовжує забезпечувати стабільну роботу електричних мереж Сумської області. Крім професіоналізму наших фахівців, запорукою надійної роботи енергетичної системи є вчасна оплата споживачами рахунків за спожиту електроенергію. І хоча влада забороняє припиняти розподіл електроенергії за заборгованість у період карантину, ми звертаємося з проханням не накопичувати борги в цей час, бо то – сумнівне багатство.

Розрахунки за спожиту електроенергію проводяться з постачальною компанією, а для коректних нарахувань треба передавати покази лічильників електроенергії розподільній організації ПАТ "Сумиобленерго". Для цього можна обрати один зі зручних способів, які є на сайті енергокомпанії. Ви можете передавати покази за себе, своїх батьків і родичів.

Нагадаємо, Товариство відкрило додаткові телефонні лінії для дистанційної передачі показів лічильника.

Раніше повідомлялося, що ПАТ "Сумиобленерго" ввело обмеження на відвідування сервісних центрів компанії для попередження поширення на території Сумщини коронавірусу COVID-19.

Дякуємо всім, хто з розумінням ставиться до обмежувальних заходів, вчасно передає покази лічильників і сплачує за спожиту електроенергію.