Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компанії АТ "Сумиобленерго" оголошує конкурс на заміщення посад

1. Директора філії "Глухівський район електричних мереж";

2. Директора філії "Кролевецький район електричних мереж".

Завдання та обов’язки:

• Оперативне керівництво філією, організація роботи і взаємодія структурних підрозділів для надійного, безперебійного та якісного забезпечення розподілу електроенергії споживачам;
• Забезпечення комерційного обліку відповідно до Закону України "Про ринок електричної енергії", Правил ринку та Кодексу комерційного обліку електричної енергії, інших нормативно-правових актів та нормативних документів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії;
• Забезпечення укладання договорів і контроль за дотриманням споживачами електричної енергії умов договорів про надання послуг з розподілу та в повному обсязі розрахунків за спожиту електроенергію;
• Забезпечення виконання показників роботи філії;
• Контроль дотримання правил і норм охорони праці та техніки безпеки, вимог законодавства України про працю, інших нормативно-правових актів Товариства.

• Повна вища електротехнічна освіта за рівнем спеціаліст або магістр;
• Досвід роботи за фахом – не менше 5 років, в т.ч. на керівній посаді більше трьох років;
• Знання державних нормативних актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, питання улаштування і технічної експлуатації електроустановок споживачів, технічної експлуатації електричних станцій і мереж, правил безпечного виконання робіт, організації виробництва, технології виконання робіт, охорони праці, основ економіки, трудового законодавства;
• Організаторські здібності, навики ефективної комунікації, володіння персональним комп’ютером, уміння ефективно працювати для досягнення поставленої цілі;
• Вік – до 50 років;

Для участі в конкурсі Вам необхідно до 15 липня 2020 року подати заяву, резюме, особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою, копію документа про освіту на електронну пошту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

3. Заступника директора з розподілу електроенергії філії "Кролевецький район електричних мереж".

Завдання та обов’язки:

• Організація роботи підлеглого персоналу по виконанню завдань з комерційного обліку відповідно до Закону України "Про ринок електричної енергії", Правил ринку та Кодексу комерційного обліку електричної енергії, інших нормативно-правових актів та нормативних документів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії;
• Організація укладання договорів і контроль за дотриманням споживачами електричної енергії умов договорів про надання послуг з розподілу електричної енергії та нормативно-правових актів з питань електроенергетики;
• Забезпечення контролю за дотриманням встановлених договірних величин, режимів споживання, потужності споживачами електроенергії, проведення режимних вимірів;
• Забезпечення 100 % рівня оплати споживачами наданих Товариством послуг з розподілу електричної енергії та з компенсації перетікань реактивної електричної енергії;
• Планування та здійснення заходів щодо зниження ТВЕ по проблемним фідерам;
• Контроль дотримання правил і норм охорони праці та техніки безпеки, вимог законодавства України про працю підлеглого персоналу, інших нормативно-правових актів Товариства.

• Повна вища електротехнічна освіта за рівнем спеціаліст або магістр;
• Досвід роботи за фахом – не менше 3 років;
• Знання державних нормативних актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, питання улаштування і технічної експлуатації електроустановок споживачів, технічної експлуатації електричних станцій і мереж, правил безпечного виконання робіт, організації виробництва, технології виконання робіт, охорони праці;

4. Головного інженера філії "Кролевецький район електричних мереж";
5. Головного інженера філії "Конотопський район електричних мереж";
6. Головного інженера філії "Шосткинський район електричних мереж".

Завдання та обов’язки:

• Організація роботи підлеглого персоналу по виконанню завдань з ремонтів, технічного обслуговування та експлуатації електричних мереж;
• Забезпечення оперативно-диспетчерського управління розподільними електричними мережами і підстанціями 35-110 кВ;
• Здійснення контролю за обсягами, якістю і термінами виконання будівельно-монтажних робіт, участь в прийманні в експлуатацію об’єктів розподільних мереж;
• Виконання вимог чинного законодавства про ринок електричної енергії;

• Повна вища електротехнічна освіта за рівнем спеціаліста або магістра;
• Досвід роботи за фахом – не менше 3 років;
• Вік – до 50 років;

7. Начальника Великописарівської дільниці філії "Охтирський район електричних мереж";
8. Начальника Путивльської дільниці філії "Кролевецький район електричних мереж";
9. Начальника Липоводолинської дільниці філії "Роменський район електричних мереж".

Завдання та обов’язки:

• Оперативне керівництво структурною дільницею, організація роботи і взаємодія структурних підрозділів для надійного, безперебійного та якісного забезпечення розподілу електроенергії споживачам;
• Забезпечення виконання показників роботи дільниці;

• Повна вища електротехнічна освіта за рівнем спеціаліста або магістра;

Заява

Особовий листок з обліку кадрів

Резюме