Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїЕнергетики потішили дітей подарунками до Дня знань

Свято "першого дзвоника" – особливий день для кожної дитини. Саме з цього зворушливого свята розпочинається навчання в школі – новий, іноді непростий, але завжди цікавий етап у житті. Щороку колектив АТ "Сумиобленерго" розділяє радість свята "першого дзвоника" зі своїми підопічними – вихованцями Штепівського навчально-реабілітаційного центру.

1 вересня учнів і вчителів закладу привітала голова профспілкової організації АТ "Сумиобленерго" Галина Бугайова. Щиро бажаючи дітям усього найкращого на світлому й доброму шляху до знань, Галина Олександрівна звернулася до них з такими словами: "Чому в школі так багато предметів? Коли я була дитиною, то часто задавала собі таке питання. Але згодом, вже дорослою, я зрозуміла – навчання дає свободу вибору майбутньої професії. Надалі ви вже самі визначитесь, ким стати: лікарем, або вчителем, або будівельником, або програмістом… Але для того, щоб бути вправним фахівцем, обов’язково потрібні хороші знання!"

Від колективу АТ "Сумиобленерго" Галина Бугайова подарувала "першачкам" зручне шкільне приладдя. Також енергетики передали для вихованців Штепівського навчально-реабілітаційного центру підвісну гойдалку-кокон. Така гойдалка буде корисною під час занять лікувальною фізкультурою, і передусім в терапії аутизму.

20210902