Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїЦінуємо! Шануємо! Вітаємо!

У ПАТ "Сумиобленерго" привітали ветеранів-енергетиків

До Дня енергетика на Товаристві відбувся святковий концерт для ветеранів енергетичної галузі. Це – традиція, яка із року в рік збирає людей, які своєю працею заклали початок енергетики нашого регіону. Для них – це не просто концерт, а нагода зустрітися із давніми друзями та колегами, поспілкуватися та згадати роки праці на ПАТ "Сумиобленерго".

Вони збудували тисячі кілометрів ліній електропередач та сотні підстанцій. Завдяки їхній відданій праці слоган енергокомпанії "Світло кожному дому" став реальністю. І сьогодні ми робимо все можливе, щоб зберегти та примножити здобутки наших попередників. Для багатьох із сьогоднішніх працівників Товариства ці люди були професійними наставниками.

Окрім щорічного свята, ПАТ "Сумиобленерго" щомісяця оплачує 100 кВт*год  спожитої електроенергії за ветеранів праці, які мають досвід роботи більше 30 років (чоловіки) та 25 років (жінки). Таким чином ми віддячуємо кожному з них за відданість професії й даруємо світло, яке колись вони дарували жителям Сумської області!

IMG 2554 stitch2