Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компанії6 добрих справ ПАТ "Сумиобленерго"

17 лютого у світі відзначається День спонтанного прояву доброти – чудова нагода зробити добру справу ближньому, однак нести добро важливо не лише цього дня, а кожного разу, коли є можливість.

У благодійному напрямку політика ПАТ "Сумиобленерго" – це адресна допомога. Адже необхідно, щоб допомога доходила до тих, кому вона призначається. В 2017 році ми відгукнулися на всі прохання про підтримку, які до нас надішли.

1. Подарували підшефній Штепівській спеціальній школі-інтернату шведську стінку. Її поставили в новому класі для занять фізкультурою та ЛФК. Нагадаємо, ПАТ "Сумиобленерго" також придбало для закладу сухий басейн, який допомагає вихователям проводити з дітками реабілітацію та корекцію.

Шведська стірнка

2. Закупили для цього ж закладу вогнегасники та фарбу. Це допомогло привести до ладу інтернат і укомплектувати протипожежну систему, щоб забезпечити якісне й безпечне виховання діток. Товариство регулярно поповнює матеріально-технічну базу закладу, адже діти – це наше майбутнє.

вогнегасники

3. Відремонтували двигун КамАЗу на прохання сумських артилеристів. До керівництва ПАТ "Сумиобленерго" звернувся командир військової частини п/п В1060 полковник Валерій Ісмаілов з проханням допомогти з капітальним ремонтом двигуна паливозаправника КамАЗу. Виконавши непросту роботу, адже вік машини та її "служба" в гарячих точках взяли своє, енергетики передали машину військовим.

КАМаЗ

4. Закупили необхідні матеріали, виготовили та встановили пандус на вході до Сумської міської дитячої лікарні ім. Святої Зінаїди. Адже старий був у аварійному стані. Тепер мамам і батькам із дитячими візочками зручно заходити до закладу.

пандус

5. Провели акції по здачі крові та плазми й поділилися життєвою енергією з тими, хто цього потребує. Акція "Здай кров – поділися життєвою енергією" проходила в лютому, серпні, вересні 2017 року, а також триває зараз і є традиційною.

Донор

6. Здійснили передплату періодичних видань для дітей, які знаходяться у Конотопській загальноосвітній санаторній школі-інтернат. Це єдиний в області реабілітаційний заклад, де проходять навчання та лікуються дітки з усієї Сумщини (всього – 237 дітей).

періодика

Керівництво закладу звернулося до ПАТ "Сумиобленерго" з проханням допомогти фінансово у підписці книжок для маленьких пацієнтів. І енергокомпанія простягнула дітям руку допомоги. Ми уклали договір з "Укрпоштою" й здійснили передплатувсього списку періодики для них на 2018 рік.

Колектив закладу надіслав нам лист вдячності за підтримку:

"Прийміть найщиріші слова подяки від адміністрації і вихованців Комунального закладу Сумської обласної ради Конотопської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату для дітей з малими та затухаючими формами туберкульозу за надану Вами допомогу для придбання періодичних видань.

Перебування в нашому закладі – це життєва необхідність для цих дітей і єдиний вихід в цьому житті.

З Вашою допомогою ми створюємо додаткові умови для розвитку і організації дозвілля наших дітей.

Ваш шляхетний, і, по-людському, добрий вчинок, безперечно, є проявом турботи про підростаюче покоління. Щиро вдячні за надану допомогу!

З повагою,

Директор школи-інтернат

О.Й. Аптерман"

За останні роки ПАТ "Сумиобленерго" зарекомендувало себе як соціально відповідальне підприємство, яке простягає руку допомоги тим, хто цього потребує.