Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїПро безпеку – з дитинства!

У ПАТ "Сумиобленерго" підбили підсумки конкурсу дитячого малюнку "Електробезпека очима дітей", який щороку проводиться до Всесвітнього дня охорони праці. Мета конкурсу – прищеплювати правила поводження з електроенергією з дитинства, щоб попередити випадки ураження струмом і убезпечити малечу від травматизму. У цьому році в конкурсі взяли участь 62 дитини віком від 3 до 15 років.

Діти в малюнках показали всі правила електробезпеки: як запобігти ураженню струмом, як правильно поводитися з електроприладами в побуті й т.п. Наприклад, Ліза Бесараб своєю роботою "Будь обережний під дротами" нагадує: гратися біля ліній електропередач – дуже небезпечно.

Конкурсне журі (дирекція з охорони праці, дирекція технічна та профспілковий комітет) цього року оцінювали роботи в чотирьох вікових категоріях, у кожній із яких визначили переможців. Ними стали:

1) у категорії до 7 років:

- Ярошенко Єгор, 6 років (Філія "Охтирський РЕМ");

1а

- Міняйло Аня, 6 років (Філія "Охтирський РЕМ");

2а

2) у категорії від 7 до 9 років:

- Вакуленко Єгор, 7 років (Філія "Сумський МРЕМ");

3а

- Бублик Олександра, 7 років (Дирекція з інформаційних технологій);

4а

3) у категорії від 9 до 12 років:

- Мезенко Анастасія, 11 років (Філія "Сумський РЕМ");

5а

- Артемчук Марія, 10 років (Філія "Конотопський РЕМ");

6а

- Дудка Марія, 11 років (Філія "Сумський МРЕМ");

7а

4) у категорії від 12 до 15 років:

- Бесараб Ліза, 12 років (Філія "Краснопільський РЕМ");

8а

- Коваль Богдана, 12 років (Філія "Краснопільський РЕМ");

9а

- Рудика Катя, 12 років (Філія "Краснопільський РЕМ").

0а

Дитячі малюнки нагадують і нам, дорослим, елементарні правила, які можуть урятувати життя. Тож щиро дякуємо всім дітям, які взяли участь у конкурсі та розкрили тему дотримання правил поведінки, що попереджають електротравматизм. Бережіть себе та беріть активну участь у наступних заходах енергокомпанії.

Кожен учасник на згадку про участь у конкурсі отримує подарунки від обласної профспілкової організації, а переможці відзначені особливими призами, які можна забрати у профспілковій організації (вул. Харківська, 125, каб. 222, м. Суми).

Нагадаємо, в минулому році працівники ПАТ "Сумиобленерго" провели уроки з електробезпеки в навчальних закладах Сумщини. Учні початкових класів отримали на згадку від енергетиків яскраві та пізнавальні буклети "Твоя електробезпека: 10 НЕ у поводженні з електроенергією", розроблені ПАТ "Сумиобленерго". В них були використані малюнки дітей працівників енергокомпанії, підготовлені в рамках традиційного конкурсу "Електробезпека очима дітей".