Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїВручили подарунки переможцям акції!

До акції "Отримуй електронний рахунок – виграй подарунок", яка пройшла в ПАТ "Сумиобленерго", приєдналися майже 10 тисяч жителів Сумської області. 8 травня в Сервісному центрі ПАТ "Сумиобленерго" вручили призи переможцям розіграшу, які мешкають в місті Сумах.

Тим, хто проживає в Сумському та інших районах області, подарункові сертифікати вручать контролери енергокомпанії.

Щасливців привітав директор комерційний ПАТ "Сумиобленерго" Михайло Ільницький: "Дякую кожному, хто долучився до акції й вітаю переможців! Ми навіть не очікували такої кількості учасників. Це ознака того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Адже "Сумиобленерго" – клієнтоорієнтоване підприємств, яке регулярно вдосконалює свою співпрацю зі споживачами".

547567jjh

Нагадаємо, в рамках акції розігрувалися три категорії подарунків:
- подарунковий сертифікат на 5000 грн. від однієї з торгових мереж на покупку електротоварів (1 шт);
- безкоштовні установки багатотарифного лічильника за місцем проживання або реєстрації (10 шт);
- поповнення коштів на особовому рахунку споживача в ПАТ "Сумиобленерго" на 100 грн (50 шт).

Особовим рахункам споживачів, які перейшли на електронні квитанції, були присвоєні порядкові номери онлайн-сервісом. Згодом ці номери й взяли участь у розіграші, який відбувався двома шляхами. Як визначили щасливця, який отримав подарунковий сертифікат еквівалентом 5000 гривень на придбання електротоварів, можна переглянути за посиланням.

Тих, хто виграв поповнення особового рахунку та безкоштовну установку багатотарифного лічильника, визначила програма випадкового вибору порядкових номерів особових рахунків (дивіться тут).

Шановні споживачі! Нагадаємо, в online-сервісі "Мій рахунок" Ви можете обрати можливість отримувати рахунки за спожиту електроенергію на електронну скриньку. І вони щомісяця будуть надходити Вам на пошту – не треба чекати контролера, все зручно і оперативно!