Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїПАТ "Сумиобленерго" вітає дітей зі святом!

Товариство привітало колектив і вихованців Штепівського навчально-реабілітаційного центру з Днем знань. Заступник Голови Правління з фінансових питань ПАТ "Сумиобленерго" Наталія Кувшинова побажала дітям мирного майбутнього, легких і цікавих уроків, радості й натхнення. А також вручила подарунки першокласникам.

ПАТ "Сумиобленерго" підтримує цей заклад і продовжуватиме цю справу. Зараз це особливо важливо, адже колишній інтернат почав працювати в новому форматі – у рамках освітньої реформи він став Штепівським навчально-реабілітаційним центром. Що змінилося? Розповідає директор закладу Віктор Харченко: "Для дітей це буде покращення в наданні реабілітаційнихпослуг, матеріальна база покращується. В рамках "Нової української школи" отримуємо дидактичне обладнання для першачків. Будь-яка реформа супроводжується складнощами, але ми працюємо заради дітей, тому маємо високу мотивацію подолати всі складнощі".

У Штепівському навчально-реабілітаційному центрі в цьому році навчатимуться 90 дітей із вадами різного ступеню складності. Із них 14 – першокласників.

Бажаємо їм та дітям усієї України всього найкращого, найтеплішого й найсвітлішого! А вчителям і вихователям – натхнення, терпіння, сил і наснаги!