Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїПрацівники ПАТ "Сумиобленерго" здали кров

Благодійна донорська акція "Поділися життєвою енергією – здай кров" проходила з 29 по 31 жовтня. У рамках заходу енергетики з усієї Сумщини безкоштовно здали кров і плазму у відділеннях Сумського обласного Центру служби крові.

"Не зважаючи на зайнятість і напружений графік роботи, енергетики знаходять час і бажання здати кров і плазму. Це дуже приємно! Донорський рух у ПАТ "Сумиобленерго" підтримує керівництво, а працівники активно долучаються до благодійної акції, чим рятують десятки життів, адже потреба в цих компонентах є щодня. Ми дуже вдячні енергетикам Сумщини, що вони несуть світло ще й добротою" – зазначила координатор донорського руху СОЦСК Олена Геренко.

Той, кого врятувала донорська кров, не раз говорив подумки "дякую" людині, яку він ніколи не бачив, але чия кров подарувала йому життя. "Здати кров – це справа кількох хвилин і зробити це не важко. А користь – надзвичайна. Гріє думка про те, що чимось ти став корисним для іншого, твоя кров комусь дала шанс на порятунок. Тому кожного разу долучаюся до донорської акції разом із колегами" – говорить заступник директора з енергозбуту філії "Сумський район електромереж" ПАТ "Сумиобленерго" Володимир Сема.

Енергетики відзначають, що в СОЦСК комфортно й чисто, а працівники донорського центру привітні й професійні, що дарує бажання повернутися туди знову. Акція "Поділися життєвою енергією – здай кров" є традиційною в ПАТ "Сумиобленерго" вже протягом кількох років. Дякуємо колегам, які долучаються! Здоров’я вам і вашим близьким!