Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїПАТ "Сумиобленерго" отримало ліцензію з розподілу електричної енергії

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг видала ПАТ "Сумиобленерго" ліцензію з розподілу електричної енергії. Про це йдеться в Постанові НКРЕКП № 1445 від 16.11.2018. Одночасно для Товариства анульована ліцензія з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами і постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

Згідно з Постановою, до 1 січня 2019 року Товариство має укласти договори про надання послуг з розподілу електричної енергії зі споживачами, електроустановки яких приєднані до системи розподілу електричної енергії ПАТ "Сумиобленерго", та договори про надання послуг з розподілу електричної енергії з електропостачальниками, які мають намір постачати електричну енергію споживачам.

Нагадаємо, зміни в сфері енергетики відбуваються на вимогу Закону України "Про ринок електричної енергії".