Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїКуди піде рекомендований платіж, який ви сплатили ПАТ "Сумиобленерго"?

Із 1-го січня електричну енергію споживачам Сумської області постачає ТОВ "ЕНЕРА СУМИ". А ПАТ "Сумиобленерго" займається її розподілом. Розрахунки за спожиту електроенергію зі споживачами надалі буде проводити постачальна компанія ТОВ "ЕНЕРА СУМИ". Що ж буде з рекомендованими платежами, які Ви сплатили ще ПАТ "Сумиобленерго"?

Запевняємо: кожна копійка, сплачена вами за електроенергію, враховуватиметься при розрахунках із новим постачальником. Щоб сплачені ПАТ "Сумиобленерго"кошти булиперераховані на Ваш особовий рахунок у ТОВ "ЕНЕРА СУМИ", у січні контролери принесуть вам заяву на перерахування коштів за електричну енергію. Пропонуємо Вам підписати її та віддати контролеру.

Якщо Ви побачили таку заяву в своїй скриньці – теж пропонуємо підписати та повернути в Сервісний центр ПАТ "Сумиобленерго" за адресою: м. Суми, вул. Прокоф’єва, 9.Або ж у філію ПАТ "Сумиобленерго" у Вашому районі. Координати філій – за посиланням.

Ця заява є Вашим погодженням на перерахування ПАТ "Сумиобленерго" коштів за поточне споживання електроенергії на рахунок ТОВ "ЕНЕРА СУМИ".

Приклад заяви: