Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїЗаплати за електроенергію – наповни своє життя світлом!

Щоб Ваша оселя та життя були наповнені світлом, треба вчасно сплачувати за спожиту електричну енергію.

Шановні жителі Сумщини! Прохаємо Вас погасити заборгованість за спожиту електричну енергію перед ПАТ "Сумиобленерго", якщо така є. Оскільки з січня поточного року всі розрахунки проводяться вже з новою постачальною організацією ТОВ "ЕНЕРА СУМИ". Тобто, від цієї компанії Вам у лютому надійде рахунок за спожиту електричну енергію в січні.

ПАТ "Сумиобленерго" поки що залишає актуальними способи оплати на випадок, якщо Ви маєте заборгованість перед Товариством. Оплатити електричну енергію, використану в грудні 2018 року, або ж погасити борг Ви можете:

1. Через Інтернет-мережу:

- онлайн-сервіс "Мій рахунок" (https://billing.soe.com.ua/) та його мобільні версії;

- Приват24;

- систему прийому платежів EasyPay;

- систему інтернет-розрахунків Portmone.com;

- розділ "Мобільні гроші" на сайті ПрАТ "Київстар".

2. Із рахунку мобільного телефону абонентів ПрАТ "Київстар" (відправка SМS та USSD запиту).

Схема оплати через відправку SМS:

Відправити SМS на номер 889 даного змісту (наприклад): 91845 162456123 41,38

де: 91845 – код ПАТ "Сумиобленерго",

162456123 – особовий рахунок абонента,

41,38 – сума до сплати.

Формат тексту SМS для послуги вводиться через пробіл.

Схема оплати через відправку USSD запиту:

Відправити USSD запит наступного змісту: *889*91845*162456123*42# та натиснути кнопку виклику (сума до сплати зазначається без копійок, так як технологія USSD не підтримує знаків "," або "."). Набір USSD запиту здійснюється аналогічно, наприклад, перевірці стану рахунку мобільного телефону - *111#.

3. Через мережу платіжних терміналів ПАТ "Ощадбанк", ПАТ КБ "Приватбанк".

Інструкція по оплаті за електроенергію через термінали самообслуговування:

1. Обрати і натиснути на екрані терміналу позначку ПАТ "Сумиобленерго".

2. Ввести № свого особового рахунку, натиснути "Продовжити".

3. Потім, переглянувши суму нараховану до оплати, натиснути оплатити (є можливість оплатити готівкою або з карти).

Також для заощадження часу споживачів ПАТ "Сумиобленерго" в приміщенні філій "Конотопський РЕМ", "Охтирський РЕМ", "Шосткинський РЕМ", "Роменський РЕМ" та в Сервісному центрі ПАТ "Сумиобленерго" в Сумах (вул. Прокоф’єва, 9) розміщені термінали самообслуговування ПАТ КБ "Приватбанк", в яких крім рахунків за електричну енергію при бажанні можна сплатити і за інші комунальні послуги.

4. У банківських відділеннях та відділеннях зв’язку "Укрпошти".

У касах ПАТ "Ощадбанк", ПАТ КБ "Приватбанк", СД УДППЗ "Укрпошта" (у міських відділеннях та у відділеннях, що розташовані у районних центрах нашої області) споживач може розрахуватись за електроенергію без наявності квитанції, вказавши особовий рахунок або адресу, з 5 числа кожного місяця і до передостаннього банківського дня.

Маємо надію, що надана інформація стане Вам корисною та заздалегідь вдячні за вчасне проведення оплати за спожиту електроенергію.

Куди піде рекомендований платіж, який Ви сплатили ПАТ "Сумиобленерго" – читайте за посиланням.