Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїПлатили рекомендований платіж? Підпишіть заяву на перерахування переплати

Шановні побутові споживачі електричної енергії!

Якщо ви ще не підписали заяву на перерахування коштів за електричну енергію (рекомендованого платежу), не хвилюйтеся. Ви ще маєте нагоду підписати її та повернути контролеру або до філії ПАТ "Сумиобленерго" у вашому районі. Обов’язково знайдіть таку заяву в себе (вона може бути в поштовій скриньці), підпишіть та поверніть нам.

Нагадаємо, у грудні 2018 року побутовим споживачам, в яких по закінченню розрахункового періоду була переплата за спожиту електричну енергію, ПАТ "Сумиобленерго" разом з рахунками надало відповідні заяви для можливості використання цих коштів у наступних розрахунках з новим постачальником – ТОВ "ЕНЕРА СУМИ". Кошти споживачів, які підписали такі заяви та повернули їх ПАТ "Сумиобленерго", перерахували на відповідні особові рахунки в ТОВ "ЕНЕРА СУМИ".

Якщо в рахунках, які ви отримали від ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" у січні, ще немає інформації про переплату (а ви надавали згоду на переведення коштів від ПАТ "Сумиобленерго" до ТОВ "ЕНЕРА СУМИ"), то ця переплата буде значитись у березневому рахунку.

Нагадаємо, відповідно до Закону України "Про ринок електричної енергії", енергопостачальні компанії у 2018 році здійснили відокремлення діяльності. Тому з 1 січня 2019 року послуги з розподілу та постачання електроенергії споживачам надають різні компанії. За розподіл електроенергії відповідає ПАТ "Сумиобленерго", а за постачання – ТОВ "ЕНЕРА СУМИ".

Зразок заяви на перерахування коштів за електричну енергію: