Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїФахівці ПАТ "Сумиобленерго" готові до виборів Президента

У ПАТ "Сумиобленерго" вийшов Наказ, відповідно до якого фахівці Товариства провели ряд заходів для підвищення надійності забезпечення електроенергією виборчих дільниць і центральних виборчих комісій із 30.03.2019 по 03.04.2019. Директор технічний ПАТ "Сумиобленерго" Борис Попов провів селекторну нараду з керівниками районних філій, щоб підбити підсумки підготовки персоналу до виборів Президента України, які відбудуться 31 березня. Фахівці Товариства:

-  склали перелік об’єктів виборчих дільниць і територіальних виборчих комісій;

-  сформували графіки чергування керівників і працівників структурних підрозділів підприємства, а також оперативно-виїзних бригад;

-  організували цілодобове чергування керівників структурних підрозділів і робочого персоналу ПАТ "Сумиобленерго"з 30.03 по 03.04.2019;

-  перевірили стан зовнішніх схем живлення об’єктів виборчих дільниць і усунули виявлені зауваження;

-  привели електричні мережі об’єктів виборчих дільниць у відповідність до нормального режиму роботи;

- перевірили готовність до роботи автономних джерел електроживлення (дизельних генераторів), на випадок аварійних знеструмлень;

- забезпечили готовність автотранспорту та спецтехніки, запас матеріалів та обладнання, необхідних для можливої ліквідації аварійних ситуацій;

- Наказом затвердили не виконувати планові оперативні перемикання й роботи в електричних мережах ПАТ "Сумиобленерго", які можуть вплинути на надійність електропостачання виборчих дільниць.

Шановні жителі Сумської області! У разі виявлення пошкодженого електрообладнання або аварійного знеструмлення – телефонуйте до кол-центру ПАТ "Сумиобленерго": 0542 659 659 (згідно з тарифами вашого оператора зв’язку) або 0 800 300 247 (безкоштовно).

IMG 20190328 094421