Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїРезультати загальних зборів акціонерів ПАТ "Сумиобленерго"

У середу, 17 квітня, відбулися річні Загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства "Сумиобленерго".

Для участі в Загальних зборах було зареєстровано 13 акціонерів (представників акціонерів), які сукупно є власниками 98,3969 відсотка голосуючих акцій ПАТ "Сумиобленерго". Відповідно до частини 1 статті 41 Закону України "Про акціонерні товариства" Реєстраційною комісією зафіксовано наявність кворуму Загальних зборів акціонерів 17 квітня 2019 року. Загальні збори акціонерів були визнані правомочними.

За рішенням акціонерів було переобрано склад Правління, Наглядової ради, Ревізійної комісії та затверджено нову організаційну структуру Публічного акціонерного товариства "Сумиобленерго".

На посаду Голови Правління обрано Дирбавку Ігоря Богдановича, Заступником Голови Правління – Палійчука Сергія Васильовича, членами Правління обрано Фінансового директора Ляховку Сергія Миколайовича та Заступника Фінансового директора Козупицю Олену Володимирівну.