Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїЕлектромонтера ПАТ "Сумиобленерго" відзначили до Всесвітнього дня охорони праці

В’ячеслава Волченка, електромонтера з обслуговування підстанції V групи служби підстанцій 35 кВ і вище ПАТ "Сумиобленерго" нагородили грамотою міського голови Сум Олександра Лисенка.

Нагороду працівник отримав "за вагомий особистий внесок у створення належних, безпечних і здорових умов праці на робочих місцях, високий професіоналізм та з нагоди Дня охорони праці". Грамоту В’ячеславу вручив директор з охорони праці ПАТ "Сумиобленерго" Віталій Горбуль. Він зазначив, що це свято – не представників окремої сфери, а всіх працюючих людей: "Цього дня ми маємо вкотре згадати, що безпечна робота, дотримання всіх правил охорони праці – запорука щасливого майбутнього. Для енергетиків це надзвичайно актуально, адже ми працюємо зі струмом на об’єктах підвищеної небезпеки. В’ячеслава Волченка нагородили не випадково. Ця людина своїм ентузіазмом, професіоналізмом і чітким виконанням завдань із дотриманням всіх норм безпеки подає приклад іншим працівникам".

Колеги характеризують В’ячеслава як технічно грамотного працівника. Він проявляє прагнення до підвищення рівня своїх професійних знань і освіти. Здатен швидко навчатися та застосовувати набуті теоретичні знання на практиці. До своїх обов’язків ставиться з відповідальністю. А ще – за власної ініціативи він зробив шафу для зберігання засобів охорони праці на підстанції, де працює.

Щорічно 28 квітня понад 100 країн світу відзначають Всесвітній день охорони праці, за інформацією Міжнародної організації праці. У цьому році свято проходить під девізом "Безпечне та здорове майбутнє праці".