Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїЕнергія успіху: в ПАТ "Сумиобленерго" пройшли змагання за літній Кубок з міні-футболу – фоторепортаж

Вихідними на новому стадіоні у Тростянці відбулися змагання за літній Кубок з міні-футболу серед аматорських команд структурних підрозділів ПАТ "Сумиобленерго". Це було масштабне свято спорту, здоров’я та енергії. На спортивну зустріч приїхали 19 команд з усіх куточків Сумщини.

Головною новинкою було нове місце проведення. Чому обрали саме Тростянець? Тому, що там обладнаний сучасний стадіон зі штучним покриттям, і кілька майданчиків дозволяють паралельно проводити ігри між різними командами, що зекономило час учасників.

Змагання відбувалися з раннього ранку, однак всі були заряджені енергією та волею до перемоги. Смачна кава та чай, солодощі та охолоджуючі напої, якими всіх пригощала профспілка ПАТ "Сумиобленерго", підтримували настрій учасників і гостей змагань. Креативною новинкою була футбольна фотозона, яка дуже полюбилася всім присутнім.

На відкритті спортивного свята енергетиків привітав хореографічний колектив сучасного танцю "Конфетті".

Мета змагань – популяризація міні-футболу на підприємстві, комплексне рішення питань активного відпочинку та зміцнення здоров'я співробітників, налагодження дружніх і спортивних взаємовідносин між енергетиками.

У будь-яких змаганнях завжди є переможці! Літній Кубок з міні-футболу серед аматорських команд структурних підрозділів ПАТ "Сумиобленерго" в цьому році виборола команда "Безпека" дирекції з захисту активів. Золото в змаганнях цей колектив отримав уперше! Вітаємо та бажаємо нових перемог!

ІІ місце взяла команда дирекції технічної. А бронзу вибороли футболісти з філії "Охтирський РЕМ".Почесне IVмісце – у команди філії "Сумський міський РЕМ" ПАТ "Сумиобленерго".

У ході змагань визначилися й найсильніші гравці, які ввійдуть до складу збірної команди ПАТ "Сумиобленерго" на Чемпіонат з міні-футболу серед енергетичних підприємств України.

Серед них:

Кращий бомбардир – Володимир Чухненко (команда "Безпека");

Кращий захисник – Олег Колодяжний (команда філії "Охтирський РЕМ");

Кращий голкіпер – Андрій Черняков (команда "Безпека");

Кращий гравець – Євген Хабовець (команда дирекції технічної).

Вітаємо переможців і учасників змагань! Нехай удача та енергія успіху завжди будуть вашими супутниками в життя!

Нагадаємо, спортивні змагання є традицією ПАТ "Сумиобленерго". Таким чином ми підтримуємо хорошу фізичну форму та командний дух, який є запорукою успіху!

IMG 1937

IMG 1990

IMG 2011

IMG 2017

IMG 2737jl

IMG 2844mm

IMG 2854mhm

Детальніше про етапи змагань та більше фото – дивіться на сторінці Профспілки ПАТ "Сумиобленерго" в фейсбуці.